• banner02-01
  • banner03-02

Zhongtai  Solution

We nyedhiyani layanan produksi kualitas, packaging, transportasi lan instalasi.

About Company

Zhongtai Group ditetepake ing taun 2000. Ana telung perusahaan tambahan mungguh nindakake pengembangan teknologi, Processing produksi lan Manufaktur jamur.

Contact Zhongtai

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
Tampilan Online Chat!