Abroach Cold Rolled Section Steel Produksi Line - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

Abroach Cold Rolled Section Steel Line Produksi

Short Description:

Punika specialized kanggo kadhemen bagean baja mbalek karo nyebar sudhut migunakake kanggo industri Metallurgy, construction, transportasi, mesin lan kendaraan. Butuh Strip baja minangka bahan, mrodhuksi kadhemen mbalek bagean baja dening kadhemen mbalek bagean mbentuk teknologi miturut request cocog. Iki jenis teknologi wis maju lan dipercaya, PROFIBUS  teknologi uga diadopsi kanggo sistem kontrol. Kabeh iki menthekake akurasi Highly sinkronisasi lan kualitas prodhuk dhuwur. Kabeh pratondho lan biaya operasional sing kontrol ing tingkat Lowe, kang wis nemen diganjar dening prodhusèn.


Detail produk

Tags Product

model

jembaré Strip

mm

Size

mm

kekandelan

mm

Mbentuk Speed ​​m / min

Lw100

40-100

10 × 10-25 × 25

0.5-2.0

20-80

LW200

80-200

20 × 20-50 × 50

1.0-3.0

20-80

LW400

200-400

50 × 50-100 × 100

2.0-5.0

20-60

LW600

240-600

60 × 60-150 × 150

2.0-7.0

20-60

LW800

320-800

80 × 80-200 × 200

2.5-10.0

20-40

LW1050

400-1050

100 × 100-250 × 250

3.0-12.7

15-30

LW1250

480-1250

120 × 120-300 × 300

3.0-14.0

10-25

LW1400

600-1400

150 × 150-350 × 350

4.0-16.0

8-20

LW1600

800-1600

200 × 200-400 × 400

6.0-18.0

8-15

LW2000

1000-2000

250 × 250-500 × 500

6.0-20.0

8-15

LW2200

1100-2200

280 × 280-550 × 550

6.0-22.0

8-15

Wigati: Kita bisa desain lan Pabrik muter mesin mbentuk miturut sarat customer kang ..


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!