Accumulator - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

accumulator

Short Description:

Accumulator digunakake kanggo nampa baja Strip discontinuously saka uncoiler lan ing wektu sing padha nyedhiyani Strip baja kanggo mbentuk unit. Iku nyimpen jumlah tartamtu saka Strip lan godhong wektu kanggo nyukur & welder nyukur lan prakaryan ngelas ends saka ngudani. Produksi lancar Pêntil mangkono dijamin.


Detail produk

Tags Product

Koleksi Advantage
kandhang Loop kurang biaya
spiral accumulator Jaga lumahing Strip baja, supaya ngeruk

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!