Teknologi

We nandheske ing "liwat-investasi" ing pangembangan teknologi. Kita wis digawe papat generasi teknologi mbentuk ZTF kanggo pipe babak lan alun teknologi mbentuk langsung kanggo pipe kothak lan persegi dowo, kathah ingkang nyimpen biaya ing jamur kanggo customer.

We saya digunakake kanggo nambah teknologi produksi lan introduce jinis anyar saka peralatan, kang push kita kasil dikembangaké:
Langsung Square kanggo Square Lurus Gandheng Pipe Line Produksi.
Gandheng Pipe Line Produksi nggunakake "ZTF mbentuk Teknologi".
Multi-fungsi Gandheng Pipe Line Produksi.
Broad Steel Sheet Pile Equipment
Steel Produksi Line khusus kanggo Railway Rail.
API Line Produksi pipa High Grade Steel
Lurus Seam Welding API Pipe Line Produksi karo Max OD 720mm

22


Tampilan Online Chat!