pipe mill API - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

pabrik pipe API

Short Description:

pabrik pipe API wis specialized kanggo Manufaktur pipe terus gandheng kanggo pipelines Petroleum lan gas. Njupuk baja panas-mbalek minangka bahan, iku gawé pipo liwat muter kadhemen mbentuk lan cara welding cocok kaya welding HF, submerged busar welding lan ing dibutuhake. Ing baris produksi kabèh adopts "ZTF" mbentuk teknologi kang wis dikembangaké dening dhéwé digabungake karo majeng teknologi FFX Jepang. (Iku ora perlu kanggo ngganti rollers in bagean risak)

 

 


Detail produk

Tags Product

Bahan : L245, L360, A53, J55, N80, X42, X46, X52, X56, X60, X65, X70
kaluwihan Equipment:
√ Kasil diprodhuksi gedhe lapisan API produksi baris pipe terus China karo Max OD 720mm
√ Aplikasi kanggo baja dhuwur kekuatan lan amba kekandelan
proses mbentuk √ ZTF nyimpen roller nganti 60%
√ kontrol Electric lan imbuhan otomatis, dhuwur tliti, roller dhuwur pangowahan kacepetan

model

pipe Round

mm

kekandelan

mm

spead makarya

m / min

 

ERW140

Ф60-Ф140

2.0-5.0

60

Read More

ERW165

Ф76-Ф165

2.0-6.0

50

Read More

ERW219

Ф89-Ф219

2.0-8.0

50

Read More

ERW273

Ф114-Ф273

3.0-10.0

45

Read More

ERW325

Ф140-Ф325

4.0-12.7

40

Read More

ERW377

Ф165-Ф377

4.0-14.0

35

Read More

ERW406

Ф219-Ф406

6.0-16.0

30

Read More

ERW508

Ф273-Ф508

6.0-18.0

25

Read More

ERW660

Ф325-Ф660

6.0-20.0

20

Read More

ERW720

Ф355-Ф720

6.0-22.0

20

Read More

 T aliran echnical

Gulung munggah → Uncoiler → straightening pungkasan → Flattener → Auto-saw lan Welding → horisontal accumulator → Strip UT → mbentuk (ZTF) → welding HF prabawa → Njabut Burr external → Njabut Burr utama → Burnishing → Online Deteksi → Seam annealer → Air cooling → Water cooling → sizing → Cut mati → Tabel Roll → flattening test → Akhir-madhep lan chamfering → hidrostatik test → Off-line UT test → Drifter → pengawasan → Weighing lan pangukuran dawa → Coating & Printing → Packing → Warehouse

Wigati: Kita bisa desain lan Pabrik pipe nggawe mesin miturut syarat pelanggan '.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!