mesin packing otomatis - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

mesin packing otomatis

Short Description:

Iku peralatan packaging dirancang utamané kanggo industri steel pipe, kang bisa éling otomatis numpuk tabung utawa pipo menyang manéka hexagonal utawa kothak, lan banjur Bundling otomatis, amba Jarak, Digital Weighter


Detail produk

Tags Product

Iku peralatan packaging dirancang utamané kanggo industri steel pipe, kang bisa éling otomatis numpuk tabung utawa pipo menyang manéka hexagonal utawa kothak, lan banjur Bundling otomatis, amba Jarak, Digital Weighter


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!