Square Direct kanggo Square Pipe Mill - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

Square Direct kanggo Square Pipe Mill

Short Description:

Punika langsung muter Strip baja lan bend menyang kothak & wangun persegi dowo, banjur prakaryan ngelas iku kanggo ngrampungaké tatanan.

 

 


Detail produk

Tags Product

Ciri lan Kaluwihan:
1) Dibandhingake babak menyang kothak & persegi dowo cara mbentuk, cara iki luwih apik kanggo wangun ing pojok salib bagean, rélatif, semi-diameteripun saka busar utama Cilik, lan kebak warata, wawasan punika biasa.
2) Nalika mbukak line kabèh kurang, utamané ing sizing bagean.
3) saka jembaré Strip baja cilik bab 2.4-3% saka babak menyang kothak & persegi dowo, bisa nyimpen nganggo mentahan materi.
4) Iku ngganti cara mlengkung multi-titik, supaya pasukan sumbu lan sisih abrasion, ngurangi langkah mbentuk nalika mesthekake kualitas, Kangge iku ngurangi wastage daya lan roller abrasion.
5) Iku ngganti jinis roller ing digabungake ing paling ing stands, iku éling sing siji pesawat roller bisa gawé Welasan kothak & persegi dowo pipe karo specification beda, iku ngurangi nyimpen saka roller, kurang biaya watara 80% ing roller, cepet turnover famous, short wektu siji desain produk anyar.

No.

model

produk Range

Kekandelan (mm)

Kacepetan (m / min)

1

LW600

60 × 60-150 × 150 70 × 50-200 × 100

1.5-8

20-70

2

LW800

70 × 70-200 × 200 90 × 50-250 × 150

2-10

20-60

3

LW1000

90 × 90-250 × 250 120 × 60-300 × 200

3-12.7

15-50

4

LW1200

120 × 120-300 × 300 140 × 100-400 × 200

4-14

10-40

5

LW1600

170 × 170-400 × 400 200 × 150-500 × 300

4-16

10-30

6

LW2000

200 × 200-500 × 500 250 × 150-600 × 400

4-20

8-20

 Wigati: Kita bisa desain lan Pabrik pipe nggawe mesin miturut syarat pelanggan '.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!