ERW720 HF Lurus Gandheng Pipe Produksi Line - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

ERW720 HF Lurus Gandheng Pipe Line Produksi

Short Description:

ERW720 frekuensi dhuwur pabrik longitudinal gandheng line produksi pipe / pipe nggawe mesin / tabung dirancang kanggo gawé pipo gandheng saka 355mm-720mm ing OD lan 6.0mm-22.0mm ing kekandelan tembok, uga cocog pipe kothak lan persegi dowo. 

 

Products: tabung struktur arsitektur, pipo API lan produk liyane.

 

kaluwihan Equipment:

√ gedhe lapisan gandheng line produksi pipe terus China kang

√ Aplikasi kanggo baja dhuwur kekuatan lan amba kekandelan

√ materi Raw bisa coil baja lan siji plate

proses mbentuk √ ZTF nyimpen roller nganti 60%

√ Kanthi kothak teknologi mbentuk langsung, siji pesawat roller bisa gawé kabeh ukuran pipa

√ kontrol Electric lan imbuhan otomatis, dhuwur tliti, roller dhuwur kacepetan pangowahan


Detail produk

Tags Product

Basic Information Technical Gandheng Pipe Line Produksi

Product & ngasilaken Pipe Round 355mm-720mm kekandelan: 6.0mm-22.0mm
Square & tabung persegi dowo 300mm × 300mm -600mm × 600mm kekandelan: 6.0mm-22.0mm
Length 6m-12m Length Toleransi: ± 3mm
Speed ​​Produksi 20 m / min
kapasitas produksi 180,000ton / taun
konsumsi kapasitas diinstal Mill 1400 kw
Line Area 400m (dawa) × 40 yuta (jembaré)
buruh 6-8 buruh
Material raw Petroleum coil & piring baja Q235B (ASTM GR · D, σs 230) &-kekuatan High baja

T aliran echnical

Nggulung munggah → Uncoiling → Saw lan Welding → Spiral accumulator → mbentuk → welding HF prabawa → Burr njaba njabut → Cooling → Sizing → Flying saw → Run metu Tabel → Inspecting → Packing → Warehouse

122

F proses orming

pipe Round proses mbentuk kadhemen muter roller desain apik
proses mbentuk ZTF Simpen roller nganti 60% lan éling imbuhan kontrol listrik
Square & pipe persegi Umum babak-kanggo-alun proses proses mbentuk stabil
Babak kanggo kothak karo turkshead Good kualitas pipe, tekan kekandelan tembok padha karo pipe babak
Proses langsung mbentuk menyang wangun kothak Setunggal roller bisa gawé kabeh ukuran pipa & éling kontrol listrik lan imbuhan otomatis

ERW Products List

model

pipe mm Round

pipe mm Square

kekandelan mm

Makarya spead m / min

ERW20

Ф8-Ф20

6 × 6-15 × 15

0.3-1.5

120

Read More

ERW32

Ф10-Ф32

10 × 10-25 × 25

0.5-2.0

120

Read More

ERW50

Ф20-Ф50

15 × 15-40 × 40

0.8-3.0

120

Read More

ERW76

Ф32-Ф76

25 × 25-60 × 60

1.2-4.0

120

Read More

ERW89

Ф42-Ф89

35 × 35-70 × 70

1.5-4.5

110

Read More

ERW114

Ф48-Ф114

40 × 40-90 × 90

1.5-4.5

65

Read More

ERW140

Ф60-Ф140

50 × 50-110 × 110

2.0-5.0

60

Read More

ERW165

Ф76-Ф165

60 × 60-130 × 130

2.0-6.0

50

Read More

ERW219

Ф89-Ф219

70 × 70-170 × 170

2.0-8.0

50

Read More

ERW273

Ф114-Ф273

90 × 90-210 × 210

3.0-10.0

45

Read More

ERW325

Ф140-Ф325

110 × 110-250 × 250

4.0-12.7

40

Read More

ERW377

Ф165-Ф377

130 × 130-280 × 280

4.0-14.0

35

Read More

ERW406

Ф219-Ф406

170 × 170-330 × 330

6.0-16.0

30

Read More

ERW508

Ф273-Ф508

210 × 210-400 × 400

6.0-18.0

25

Read More

ERW660

Ф325-Ф660

250 × 250-500 × 500

6.0-20.0

20

Read More

ERW720

Ф355-Ф720

300 × 300-600 × 600

6.0-22.0

20

Read More


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!