Flying Saw - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

flying Saw

Short Description:

Iku peralatan mechanical kang digunakake ing terus-terusan produksi, otomatis panguwasa tetep nglereni pipo baja, kang siji saka piranti support unsur kanggo produksi baris pipe prakaryan ngelas.

Low inersia DC motor liwat piranti transmisi mechanical, ukuran, ngetung lan driving weruh mobil ing kacepetan sing padha karo dhuwur-kacepetan pipe mlaku, banjur Cut mati pipo karo dawa kasebut.


Detail produk

Tags Product

Koleksi Advantage
Gesekan saw (saw panas) Ekonomi, ngirangi investasi
saw Cold Nglereni bagean kualitas apik, tanpa burrs
Milling saw Nglereni bagean kualitas apik, tanpa burrs

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!