kacepetan dhuwur Pipe Mill - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

kacepetan dhuwur Pipe Mill

Short Description:

High spped ukuran cilik pas mesin pipe gandheng terus specialized kanggo Manufaktur ukuran cilik pipe gandheng terus kanggo industri Metallurgy, construction, transportasi, mesin lan kendaraan. Njupuk Strip baja dawa karo jembaré tartamtu minangka bahan, kanggo gawé pipo baja miturut ukuran sing dijaluk dening kadhemen mbalek mbentuk & HF cara welding induktif. kacepetan produksi dhuwur, liwat 120m / min, dhuwur akurasi, kesalahan diameteripun mung 0,5 / 100 saka OD pipe.


Detail produk

Tags Product

√ efficiency produksi High, kacepetan line bisa nganti 120m / min , adoh luwih saka mesin pipe umum.

√ High ngasilke, mesin dianggo stably ing kacepetan dhuwur, kang nyuda wastage lan mbenakake ngasilke produk.

√ wastage Low, efficiency produksi lan SMA ngasilke nggawe unit wastage kurang lan biaya produksi kurang.

√ akurasi High, kesalahan diameteripun mung 0,5 / 100 saka OD pipe . Adoh luwih akurat saka mesin umum, kang dipun promosiaken ing daya competitive produksi pipe.

 T aliran echnical

Nggulung munggah → Uncoiling → Saw lan Welding → Spiral accumulator → mbentuk → welding HF prabawa → Burr njaba njabut → Cooling → Sizing → Flying saw → Run metu Tabel → Inspecting → Packing → Warehouse

122

model

pipe mm Round

pipe mm Square

kekandelan mm

Makarya spead m / min

 

ERW20

Ф8-Ф20

6 × 6-15 × 15

0.3-1.5

120

Read More

ERW32

Ф10-Ф32

10 × 10-25 × 25

0.5-2.0

120

Read More

ERW50

Ф20-Ф50

15 × 15-40 × 40

0.8-3.0

120

Read More

ERW76

Ф32-Ф76

25 × 25-60 × 60

1.2-4.0

120

Read More

ERW89

Ф42-Ф89

35 × 35-70 × 70

1.5-4.5

110

Read More

 Wigati: Kita bisa desain lan Pabrik pipe nggawe mesin miturut syarat pelanggan '.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!