Hidrostatik tester - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

tester hidrostatik

Short Description:

Kang digunakake kanggo nyoba tekanan banyu sing pipo bisa metokake. mesin kapérang saka mesin inang, sistem hydraulic dibantu, sistem lubrication terpusat, sistem kontrol listrik, emulsi lan sistem siklus banyu.  


Detail produk

Tags Product

Kang digunakake kanggo nyoba tekanan banyu sing pipo bisa metokake. mesin kapérang saka mesin inang, sistem hydraulic dibantu, sistem lubrication terpusat, sistem kontrol listrik, emulsi lan sistem siklus banyu.  


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!