Multi-fungsi Produksi Line - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

Multi-fungsi Line Produksi

Short Description:

Iki jenis pabrik bisa gawé pipe babak, pipe kothak lan papat persegi panjang lan sawetara abroach kadhemen bagean baja mbalek

1) ZTF mbentuk Teknologi Digunakna Ing Prodhuksi Round Pipe

2) Langsung Square mbentuk Teknologi Ing Prodhuksi Square & Rectangular Pipe

3) Produce Parts Of Abroach Cold Rolled Section Steel


Detail produk

Tags Product

1)  ZTF mbentuk Teknologi  Digunakna Ing Produc ing  Round Pipe
√ Ora perlu ngganti cetakan ing bagean risak, nyimpen biaya 60% ing rollers
√ Roller ganti wektu ditegor nemen, bagean risak ora perlu ngganti cetakan lan mung nyetel iku ok. Lan bisa Cut-mudhun prodhuksi wektu.
√ kakiyatan pegawe Release.
√ Roll mbentuk teknologi, kaliber beda lan propitious kanggo X70, N80 Strip baja.
√ Strip baja iki kleru lan beared liyane akal, kanggo ngurangi samubarang kang angel antarane Strip lan roller, lan uga ngurangi sampah roller ing.
√ Iku luwih gampang kanggo mulihake lan nyetel roller.
2)  Langsung Square mbentuk Techn ology  Ing Produc ing  Square & Rectangular Pipe
√ Dibandhingake babak menyang kothak & persegi dowo cara mbentuk, cara iki luwih apik kanggo wangun ing pojok salib bagean, rélatif, semi-diameteripun saka busar utama Cilik, lan kebak warata, wawasan punika biasa.
√ mbukak line kabèh kurang, utamané ing sizing bagean.
√ saka jembaré Strip baja cilik bab 2.4-3% saka babak menyang kothak & persegi dowo, bisa nyimpen nganggo mentahan materi.
√ Iku ngganti multi-titik cara mlengkung, supaya pasukan sumbu lan sisih abrasion, ngurangi langkah mbentuk nalika mesthekake kualitas, Kangge iku ngurangi wastage daya lan roller abrasion.
√ Iku ngganti jinis roller ing digabungake ing paling ing stands, iku éling sing siji pesawat roller bisa gawé Welasan kothak & persegi dowo pipe karo specification beda, iku ngurangi nyimpen saka roller, kurang biaya watara 80% ing roller, cepet famous ing turnover, short wektu siji desain produk anyar.
3)  Produce Parts Of Abroach Cold Rolled Section Steel
Prasaja abroach kadhemen mbalek bagean baja kayata baja saluran langsung kawangun, C shaped baja, shaped Z baja.

model

pipe mm Round

pipe mm Square

kekandelan mm

Makarya spead m / min

 

ERW165

Ф76-Ф165

60 × 60-130 × 130

2.0-6.0

50

Read More

ERW219

Ф89-Ф219

70 × 70-170 × 170

2.0-8.0

50

Read More

ERW273

Ф114-Ф273

90 × 90-210 × 210

3.0-10.0

45

Read More

ERW325

Ф140-Ф325

110 × 110-250 × 250

4.0-12.7

40

Read More

ERW377

Ф165-Ф377

130 × 130-280 × 280

4.0-14.0

35

Read More

ERW406

Ф219-Ф406

170 × 170-330 × 330

6.0-16.0

30

Read More

ERW508

Ф273-Ф508

210 × 210-400 × 400

6.0-18.0

25

Read More

ERW660

Ф325-Ф660

250 × 250-500 × 500

6.0-20.0

20

Read More

ERW720

Ф355-Ф720

300 × 300-600 × 600

6.0-22.0

20

Read More

Wigati: Kita bisa desain lan Pabrik pipe nggawe mesin miturut syarat pelanggan '.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!