proses mbentuk ZTF

 proses mbentuk ZTF

I.  Apa ZTF?
ZTF jenis teknologi mbentuk dikembangaké dening Zhongtai Company in 2005, kang digunakke majeng teknologi saka loro domestik lan internasional, lan banjur entuk "Teknologi Innovation Award" dening China Cold mbentuk Association Steel.
ZTF Ciri:
1) Aja kudu ngganti cetakan ing bagean risak, nyimpen biaya 60% ing nggulung
2) Roll ganti wektu ditegor nemen, bagean risak ora perlu ngganti cetakan lan mung nyetel iku ok. Lan bisa Cut-mudhun prodhuksi wektu.
3) kakiyatan pegawe Release.
4) teknologi Roll mbentuk, kaliber beda lan propitious kanggo X70, N80 Strip baja.
5) Strip baja iki kleru lan beared liyane akal, kanggo ngurangi samubarang kang angel antarane Strip lan roller, lan uga ngurangi sampah roller ing.
6) Iku luwih gampang kanggo mulihake lan nyetel roller.
 II.  Where is ZTF digunakake?
 ZTF technology is used in breakdown section and only suit to produce round pipes.
 III. What is breakdown section and what is fin-pass section?
Normally, we part the mills as forming section and sizing section.
The section before guild-frame is forming and the rest part is sizing section.
For ZTF, we divide forming section into breakdown section and fin-pass section. The part after the unit of vertical rolls is fin-pass section and before is breakdown section.
 VI. The development of ZTF technology
 The Comparation Among Four Generations of Our Pipe Forming Technology
  “ZTF-1”, “ZTF-2” , “XZTF-3” and “XZTF-4”

Teknologi

ZTF-1

ZTF-2

XZTF-3

XZTF-4

Cara imbuhan

manual

manual

Electric

Electric

Nggulung ing bagean Risak

Gunakake Sejatine umum

Gunakake Kanthi umum

Gunakake Kanthi umum

Gunakake Kanthi umum

Struktur lan imbuhan saka

Puteran Rolls horisontal

Ora Rolls horisontal

Manual nyetel puteran, opening & closing lan ngangkat saka nggulung ndhuwur, nggulung ngisor mbukak & nutup ing batang. Manual nyetel release cepet utawa kloso luwes.

Electric nyetel puteran, opening & closing lan ngangkat saka nggulung ndhuwur, ngiringake nggulung ngisor opeing & nutup ing kursi muter. Electric nyetel spasi ing antarane nggulung kang dikendhalèkaké déning meneng.

Electric nyetel puteran, opening & closing lan ngangkat saka nggulung ndhuwur. Komputer nyetel tilting saka nggulung ngisor mbukak & nutup ing kursi muter, papan antarane nggulung kang dikendhalèkaké déning meneng

Struktur lan imbuhan saka swiveling vèrtikal Rolls

Manual ngontrol imbuhan kanggo bukaan & closeing, ngangkat lan puteran saka kurva nggulung khusus.

Manual utawa electromotion ngontrol imbuhan kanggo bukaan & nutup, ngangkat lan puteran saka kurva nggulung khusus.

kontrol Electric imbuhan kanggo bukaan & closeing, ngangkat lan puteran saka kurva nggulung khusus.

Komputer ngontrol imbuhan kanggo bukaan & closeing, ngangkat lan puteran saka kurva nggulung khusus.

Imbuhan saka Rolls in sekitar mbentuk bagean

Rollers bakal diganti nalika prodhuksi ukuran anyar pipe.

Nggulung mbukak lan nutup ing batang, kanthi manual nyetel release cepet lan kloso luwes, ngangkat ing nggulung ndhuwur.

Nggulung mbukak lan nutup ing batang utawa muter kursi, kanthi manual nyetel spasi ing antarane nggulung kang dikendhalèkaké déning meneng, ngangkat saka nggulung ndhuwur.

Nggulung mbukak lan nutup ing batang utawa muter jog. Electric nyetel spasi ing antarane nggulung kang dikendhalèkaké déning meneng. Komputer nyetel ngangkat saka nggulung ndhuwur.

Micro-imbuhan Piranti kanggo Side vèrtikal Rolls ing Final mbentuk lan Sizing Section

N / A

N / A

Ya

Ya

Imbuhan kanggo Rolls Position

manual

manual

manual

Komputer

Request for Electronic Control

Low

Low

dhuwur

Luwih dhuwur

Akurasi Rolls Position imbuhan

dhuwur

dhuwur

Luwih dhuwur

Luwih dhuwur

Operasi Situs Rolls posisi imbuhan

Nang stands

Nang stands

Njaba stands

Njaba stands

Ewah-ewahan bentuk saka Pipe Edge Blank

Good

Good

luwih

luwih

Pambentukan kanggo High Rrecision, High Steel Grade lan Nglukis Wall Pipe

Good

luwih

luwih

luwih

Akurasi Pipe

dhuwur

dhuwur

Luwih dhuwur

Luwih dhuwur

Intensity Labor

dhuwur

dhuwur

Low

kurang banget

Wektu kanggo Ngganti Rolls

Long

short

short

short

imbuhan online

normal

normal

Good

Good

 

model

pipe Round

mm

pipe Square

mm

kekandelan

mm

spead makarya

m / min

 

ERW114

Ф48-Ф114

40 × 40-90 × 90

1.5-4.5

65

Read More

ERW140

Ф60-Ф140

50 × 50-110 × 110

2.0-5.0

60

Read More

ERW165

Ф76-Ф165

60 × 60-130 × 130

2.0-6.0

50

Read More

ERW219

Ф89-Ф219

70 × 70-170 × 170

2.0-8.0

50

Read More

ERW273

Ф114-Ф273

90 × 90-210 × 210

3.0-10.0

45

Read More

ERW325

Ф140-Ф325

110 × 110-250 × 250

4.0-12.7

40

Read More

ERW377

Ф165-Ф377

130 × 130-280 × 280

4.0-14.0

35

Read More

ERW406

Ф219-Ф406

170 × 170-330 × 330

6.0-16.0

30

Read More

ERW508

Ф273-Ф508

210 × 210-400 × 400

6.0-18.0

25

Read More

ERW660

Ф325-Ф660

250 × 250-500 × 500

6.0-20.0

20

Read More

ERW720

Ф355-Ф720

300 × 300-600 × 600

6.0-22.0

20

Read More


wektu Post: May-29-2018
Tampilan Online Chat!