Our company

Zhongtai Group ditetepake ing taun 2000, locates ing Shijiazhuang. We are ISO9001 certified pipe nggawe mesin lan kadhemen mbalek bagean baja mbentuk Produsèn mesin, perusahaan reputed ing China kang industri pipe nggawe karo kapasitas gedhe produksi, teknologi majeng lan daya saing kuwat, salah siji direktur eksekutif saka China Cold-kawangun Association Struktur Steel lan salah siji saka ndhuwur merek nggawe mesin sepuluh pipe China kang. Ana telung perusahaan tambahan mungguh nindakake pengembangan teknologi, Processing produksi lan Manufaktur jamur. Area Plant 67000m 2 , karo mesin, perawatan panas lan Déwan tetanduran.

11


Tampilan Online Chat!