Kapasitas produksi

We sing specialized ing ngrancang lan Manufaktur ERW pipe nggawe mesin, kacepetan dhuwur pabrik pipe tliti, pabrik pipe API, kadhemen mbalek bagean mbukak baris produksi baja, stainless steel gandheng pipe nggawe mahcine, slitting line, etc. kita wis kasil ngembangake Φ20-Φ720 frekuensi dhuwur garis lurus gandheng produksi pipe, LW100-LW2200 multi-fungsi kadhemen mbalek bagean baja / gandheng line produksi pipe, ZJ100-ZJ2200 slitting line, etc.

 

3


Tampilan Online Chat!