Roller lan spacer - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

Roller lan spacer

Short Description:

Digunakake kanggo muter mbentuk tabung baja. set tartamtu penggulung bisa digunakake kanggo bend baja Strip menyang tabung baja diameteripun sing dibutuhake.

Material: GCr15 utawa Cr12 utawa Cr12MoV

Wangkoting roller: HRC58-62

Deepness saka quench hardening: ≥ 10mm

Roughness lumahing: Ra≤0.8um


Detail produk

Tags Product

Digunakake kanggo muter mbentuk tabung baja. set tartamtu penggulung bisa digunakake kanggo bend baja Strip menyang tabung baja diameteripun sing dibutuhake.

Material: GCr15 utawa Cr12 utawa Cr12MoV

Wangkoting roller: HRC58-62

Deepness saka quench hardening: ≥ 10mm

Roughness lumahing: Ra≤0.8um


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!