Slitting line - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

line Slitting

Short Description:

line Slitting utamané dipigunakaké kanggo irisan jinis Strip baja sudhut menyang jembaré tartamtu lan banjur recoil wong pinanggih panjalukan saka macem-macem prosedur kanggo pipe gandheng lan kadhemen mbalek produksi bagean baja.


Detail produk

Tags Product

Proses Produksi Slitting Line
Loading Coil → Uncoiling → Leveling → Cutting Kepala lan End → Lingkaran Saw → Slitter Edge Recoiling → accumulator → Steel Kepala lan End Bending → pamisahan → Tensioner → coiling Machine

No. model Roll Jembar (mm) Kekandelan (mm) Cutting Speed ​​(m / min)
1 ZJ1000 500-1000 0.18-1.5 80-100
2 ZJ1250 900-1250 0.5-2 50-90
3 ZJ1500 1000-1500 1.8-4 40-80
4 ZJ1600 1000-1600 2-6 30-70
5 ZJ1600 1000-1600 4-10 20-70
6 ZJ1600 1000-1600 4-12.7 20-60
7 ZJ1800 1000-1800 5-14 15-60
8 ZJ2000 1200-2000 6-16 12-50

 Wigati: Kita bisa desain lan Pabrik line slitting miturut sarat customer kang.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!