Padat welder - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

Solid welder negara

Short Description:

Dianggo:

Kang digunakake kanggo dadi unit kinerja-panas dhuwur dipunatur komputer kanggo welding steel pipe.

 

Struktur lan karya asas:

Pesawat kabèh saka ngalangi welder HF negara dumadi saka rectifying kabinèt, mesin lan kabinet output, nyambungake serat optik, ditutup sistem daur ulang cooling banyu, console operator tengah, piranti imbuhan mechanical, etc;


Detail produk

Tags Product

daya Welding (kw) Pipe OD (mm) Kekandelan (mm) Pasangan Speed ​​(m / min)
100 10-50 0.3-2.0 ≤120
200 32-76 1.0-3.0 ≤120
250 32-76 1.0-4.0 ≤120
300 45-114 1.5-4.5 ≤90
400 45-165 1.5-4.5 ≤80
500 76-219 2.0-6.5 ≤80
600 76-273 3.0-9.0 ≤60
800 89-325 4.0-12.7 ≤50
1000 165-610 6.0-19.0 ≤30

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!