Straightening mesin - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

straightening mesin

Short Description:

Straightening mesin wis peralatan Kola kanggo terus lapisan gandheng line produksi pipe dhuwur-frekuensi, kang digunakake kanggo straighten ing steel pipe kanggo ngilangke stress lan mlengkung sawise steel pipe mbentuk lan welding.


Detail produk

Tags Product

Straightening mesin wis peralatan Kola kanggo terus lapisan gandheng line produksi pipe dhuwur-frekuensi, kang digunakake kanggo straighten ing steel pipe kanggo ngilangke stress lan mlengkung sawise steel pipe mbentuk lan welding.


  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!