Uncoiler lan Straightener - China Shijiazhuang Zhongtai Pipe

Uncoiler lan Straightener

Short Description:

uncoiler punika unit tombol ing baris pabrik, Iku utamané dipigunakaké kanggo ndhukung coil Strip lan bebarengan karo straightener mburi, Feed Strip menyang flattener ing


Detail produk

Tags Product

Koleksi ngembangaken jinis straightening sirah Flattener
Teknik Double-lengen uncoiler manual N / A N / A
Hydraulic pindho lengen uncoiler hydraulic N / A N / A
Hydraulic-lengen siji uncoiler hydraulic N / A N / A
Hydraulic siji-conthong uncoiler hydraulic Ya Ya
Hydraulic pindho conthong uncoiler hydraulic Ya Ya

  • Previous:
  • Next:

  • Tampilan Online Chat!