технологија

Ние инсистираме на "над-инвестиција" во развојот на технологијата. Ние направивме четири генерација на технологија за формирање ZTF круг цевки и директно технологија формирање на плоштадот за квадратни и правоаголни цевки, заштеда на многу трошоци на калап за клиентите.

Ние сме постојано работи на подобрување на нашата технологија на производство и воведување на нови видови на опрема, која им помогнам на САД успешно го разви:
Директно плоштад на плоштадот Хетеро заварени цевки производна линија.
Заварени цевки производствена линија со помош на "ZTF Формирање технологија".
Мулти-функционални заварени цевки производна линија.
Широк челичен лим Куп Опрема
нерѓосувачки челик производствена линија специјализирана за железници железница.
API цевки линија за производство на високо квалитетен челик
директно цвест заварување API цевка производствена линија со Макс OD 720mm

22


WhatsApp Онлајн Chat!