Нашата компанија

Zhongtai група е основана во 2000 година, го лоцира во Shijiazhuang. Ние сме ISO9001 сертификат машина за правење цевки и ладно валани челик секција формирање производителот машина, познат претпријатие во донесувањето цевка индустрија на Кина со голем производствен капацитет, напредна технологија и силна конкуренција, еден од извршните директори на Кина ладно формирани асоцијација челична конструкција и еден од Кина првите десет цевки машини брендови. Постојат три помошни компании соодветно извршување на развојот на технологијата, производство преработка и производство на мувла. Фабрика површина 67000m 2 , со обработка, термичка обработка и монтажа растенија.

11


WhatsApp Онлајн Chat!