Technology

Ne të këmbëngulë për "over-investim" në zhvillimin e teknologjisë. Ne kemi krijuar katër brez të teknologjisë ZTF formimin për tub rrumbullakët dhe katrore formimin teknologji të drejtpërdrejtë për tub katrore dhe drejtkëndëshe, duke kursyer një shumë të kostos në myk për të konsumatorëve.

Ne jemi vazhdimisht duke punuar për të përmirësuar teknologjinë e prodhimit tonë dhe futjen e llojeve të reja të pajisjeve, të cilat shtytje na zhvilluar me sukses:
Directly Square to Square Straight Welded Pipe Production Line.
Welded Pipe Production Line using“ZTF Forming Technology”.
Multi-functional Welded Pipe Production Line.
Broad Steel Sheet Pile Equipment
Stainless Steel Production Line Specialized for Railway Rail.
API Pipe Production Line for High Grade Steel
Straight Seam Welding API Pipe Production Line with Max OD 720mm

22


WhatsApp Online Chat !