Procesi formimin ZTF

 Procesi formimin ZTF

I.  Çfarë është ZTF?
ZTF është një lloj i formimit teknologjisë zhvilluar nga Zhongtai kompanisë në vitin 2005, i cili absorbohet teknologji të përparuar nga të dy vendas dhe ndërkombëtar, dhe pastaj të fitojnë "Çmimin teknologji risi" nga Kina formimin e ftohtë Shoqata çeliku.
Karakteristikat ZTF:
1) nuk kanë nevojë për të ndryshuar moulds në seksionin avari, duke kursyer kosto rreth 60% në listat
2) Roll ndryshuar koha është prerë në masë të madhe, seksioni ndarje nuk ka nevojë për të ndryshuar moulds dhe vetëm të rregullojë është ok. Dhe kjo mund të shkurtuar-down prodhimin periudhë.
3) intensiteti Release punës.
4) Roll formimin teknologjisë, kalibrit është i ndryshëm dhe i përshtatshëm për strip çeliku X70, N80.
5) strip çeliku është shtrembëruar dhe beared më të arsyeshme, për të zvogëluar fshij mes strip dhe rul, dhe gjithashtu të reduktuar mbeturinat e rul.
6) Është më e lehtë për të rivendosur dhe për të përshtatur rul.
 II.  Ku është ZTF përdoret?
 ZTF technology is used in breakdown section and only suit to produce round pipes.
 III. What is breakdown section and what is fin-pass section?
Normally, we part the mills as forming section and sizing section.
The section before guild-frame is forming and the rest part is sizing section.
For ZTF, we divide forming section into breakdown section and fin-pass section. The part after the unit of vertical rolls is fin-pass section and before is breakdown section.
 VI. The development of ZTF technology
 The Comparation Among Four Generations of Our Pipe Forming Technology
  “ZTF-1”, “ZTF-2” , “XZTF-3” and “XZTF-4”

teknologji

ZTF-1

ZTF-2

XZTF-3

XZTF-4

Metoda e Rregullimit

udhëzues

udhëzues

elektrik

elektrik

Rolls në seksionin Breakdown

Përdorimi në thelb Common

Përdorimi plotësisht të përbashkët

Përdorimi plotësisht të përbashkët

Përdorimi plotësisht të përbashkët

Struktura dhe Rregullimi i

Rradhës Rolls Horizontal

Nuk Rolls horizontale

Manualisht rregulluar rradhës, hapjes dhe mbylljes dhe heqjen e rrotullon sipërme, rrotullon ulëta hapjes dhe e mbylljes në bosht. Manualisht rregulluar lirimin e shpejtë apo Mats rregullueshme.

Electric rregulluar rradhës, hapjes dhe mbylljes dhe heqjen e rrotullon sipërme, tilting rrotullon ulëta opeing & mbylljes në vende roll. Electric rregulluar hapësirën midis rrotullon e cila kontrollohet nga vidë.

Electric rregulluar rradhës, hapjes dhe mbylljes dhe heqja e rrotullon sipërme. Kompjuter rregulluar tilting e rrotullon ulëta hapjes dhe mbylljes në vende roll, hapësirën midis rrotullon e cila është e kontrolluar nga vidë

Struktura dhe Rregullimi i swiveling vertikale Rolls

Dorë kontrollin e rregullim për hapjen & closeing, heqjen dhe rradhës e rrotullon veçanta kurbë.

Dorë ose Electromotion kontrolluar rregulluese për hapjen dhe mbylljen, heqjen dhe rradhës e rrotullon veçanta kurbë.

kontrollit elektrike rregullimi për hapjen & closeing, heqjen dhe rradhës e rrotullon veçanta kurbë.

Kompjuter kontrolluar rregulluese për hapjen & closeing, heqjen dhe rradhës e rrotullon veçanta kurbë.

Rregullimi i Rolls tjera në Afërsisht formimin nenin

Rollers do të zëvendësohet kur prodhimin madhësinë e re të tub.

Rrotullon hapur dhe të afërt në bosht, me dorë të rregulluar lirimin e shpejtë dhe Mats rregullueshme, heqjen rrotullon sipërme.

Rrotullon hapur dhe të afërt në bosht apo roll vende të, manualisht rregulluar hapësirën midis rrotullon e cila kontrollohet nga vidë, heqjen e rrotullon sipërme.

Rrotullon hapur dhe të afërt në bosht apo selinë roll. Electric rregulluar hapësirën midis rrotullon e cila kontrollohet nga vidë. Kompjuter rregulluar heqjen e rrotullon sipërme.

Device mikro-rregullim për Side vertikale Rolls në Final Formimin dhe Sizing Seksioni

N / A

N / A

po

po

Rregullimi për qëndrimin e Rolls

udhëzues

udhëzues

udhëzues

kompjuter

Kërkesa për kontroll elektronik

ulët

ulët

i lartë

më i lartë

Saktësia e Rolls Pozicionit Rregullimit

i lartë

i lartë

më i lartë

më i lartë

Operacioni Site i Rolls pozicionit Rregullimit

Brenda qëndron

Brenda qëndron

Jashtë qëndron

Jashtë qëndron

Deformim i tub Blank Edge

mirë

mirë

më mirë

më mirë

Formimi për të Lartë Rrecision, të lartë çelik klasës dhe trashë mur tub

mirë

më mirë

më mirë

më mirë

Saktësi e tub

i lartë

i lartë

më i lartë

më i lartë

intensitetin e punës

i lartë

i lartë

ulët

shumë e ulët

Koha për Zëvendësimi Rolls

gjatë

I shkurtër

I shkurtër

I shkurtër

Rregullimi online

normal

normal

mirë

mirë

 

model

tub Round

mm

tub katrore

mm

Trashësia

mm

spead pune

m / min

 

ERW114

Ф48-Ф114

40 cm 40-90 cm 90

1,5-4,5

65

Lexo më shumë

ERW140

Ф60-Ф140

50 × 50-110 × 110

2,0-5,0

60

Lexo më shumë

ERW165

Ф76-Ф165

60 cm 60-130 x 130

2,0-6,0

50

Lexo më shumë

ERW219

Ф89-Ф219

70 cm 70-170 x 170

2,0-8,0

50

Lexo më shumë

ERW273

Ф114-Ф273

90 cm 90-210 x 210

3,0-10,0

45

Lexo më shumë

ERW325

Ф140-Ф325

110 × 110-250 × 250

4,0-12,7

40

Lexo më shumë

ERW377

Ф165-Ф377

130 cm x 280 130-280

4,0-14,0

35

Lexo më shumë

ERW406

Ф219-Ф406

170 cm x 330 170-330

6,0-16,0

30

Lexo më shumë

ERW508

Ф273-Ф508

210 cm x 400 210-400

6,0-18,0

25

Lexo më shumë

ERW660

Ф325-Ф660

250 × 250-500 × 500

6,0-20,0

20

Lexo më shumë

ERW720

Ф355-Ф720

300 × 300-600 × 600

6,0-22,0

20

Lexo më shumë


Ora Post: Maj-29-2018
WhatsApp Online Chat !