• banner02-01
  • banner03-02

Zhongtai  Solusi

Urang nyadiakeun layanan produksi kualitas, bungkusan, transportasi jeung instalasi.

ngeunaan Company

Zhongtai Grup ngadeg di 2000. Aya tilu pausahaan cabangna mungguh ngalakonan ngembangkeun teknologi, pamrosésan produksi jeung manufaktur kapang.

kontak Zhongtai

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!