Abroach Tiis digulung Bagéan Steel Produksi Line - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

Abroach Tiis digulung Bagéan Steel Line Produksi

Pondok Description:

Hal ieu husus pikeun tiis bagian baja digulung kalayan lega sumebarna migunakeun pikeun industri metallurgy, konstruksi, transportasi, mesin na kandaraan. Butuh strip baja salaku bahan baku, ngahasilkeun tiis digulung bagian baja ku tiis digulung bagian ngabentuk téhnologi nurutkeun pamundut relevan. Jenis ieu téhnologi ieu maju tur dipercaya, PROFIBUS  téhnologi ieu ogé bisa diterapkeun kana sistem kontrol. Sakabéh ieu ensured akurasi kacida singkronisasi tur kualitas produk tinggi. Sagala indikator jeung waragad operasional anu dikawasa di tingkat Lowe, nu geus greatly diganjar ku produser.


jéntré produk

Tags produk

model

lebar Jalur

mm

ukuran

mm

kakandeleun

mm

Ngabentuk Speed ​​m / mnt

Lw100

40-100

10 × 10-25 × 25

0.5-2.0

20-80

LW200

80-200

20 × 20-50 × 50

1.0-3.0

20-80

LW400

200-400

50 × 50-100 × 100

2.0-5.0

20-60

LW600

240-600

60 × 60-150 × 150

2.0-7.0

20-60

LW800

320-800

80 × 80-200 × 200

2.5-10.0

20-40

LW1050

400-1050

100 × 100-250 × 250

3.0-12.7

15-30

LW1250

480-1250

120 × 120-300 × 300

3.0-14.0

10-25

LW1400

600-1400

150 × 150-350 × 350

4.0-16.0

8-20

LW1600

800-1600

200 × 200-400 × 400

6.0-18.0

8-15

LW2000

1000-2000

250 × 250-500 × 500

6.0-20.0

8-15

LW2200

1100-2200

280 × 280-550 × 550

6.0-22.0

8-15

Catetan: Urang bisa ngarancang jeung pabrik roll mesin ngabentuk nurutkeun sarat customer urang ..


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!