Accumulator - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

Accumulator

Pondok Description:

Accumulator ieu dipaké pikeun nampa baja strip discontinuously ti uncoiler tur dina waktos anu sareng nyadiakeun strip baja ka ngabentuk Unit. Eta nyimpen jumlah nu tangtu strip na daun waktu keur geser & welder ka geser na weld ends strips. Produksi béntés uninterrupted ieu sahingga dijamin.


jéntré produk

Tags produk

ngetik Kauntungannana
kandang Citakan: Loop biaya murah
spiral Accumulator Ngajaga beungeut strip baja, ulah scratch

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!