teknologi

Simkuring keukeuh dina "leuwih-investasi" dina ngembangkeun teknologi. Kami geus dijieun opat generasi ti téhnologi ngabentuk ZTF pikeun pipe buleud sarta kuadrat téhnologi ngabentuk langsung pikeun pipe pasagi sarta rectangular, nyimpen loba ongkos dina kapang pikeun nasabah.

Urang terus digawé pikeun ngaronjatkeun téhnologi produksi urang jeung ngenalkeun jenis anyar pakakas nu nyorong urang hasil dimekarkeun:
Langsung Square pikeun pasagi lempeng dilas pipe Line Produksi.
Dilas pipe Line Produksi maké "ZTF Ngabentuk Téhnologi".
Multi fungsi dilas pipe Line Produksi.
Lega Steel Lambaran tihang Equipment
steel Steel Produksi Line husus pikeun Railway Rail.
API Line Produksi pipa keur High Kelas Steel
lempeng kelim las API pipe Line Produksi jeung Max OD 720mm

22


WhatsApp Online Chat!