pipe ngagiling API - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

ngagiling pipe API

Pondok Description:

ngagiling pipe API ieu husus pikeun manufaktur pipe lempeng dilas pikeun pipelines minyak bumi jeung gas. Nyandak baja panas-digulung salaku bahan baku, éta ngahasilkeun pipa ngaliwatan roll tiis ngabentuk jeung métode las cocok kawas las HF, submerged las arc jeung saterusna diperlukeun. Garis produksi sadayana adopts "ZTF" ngabentuk téhnologi anu geus dimekarkeun ku Sunan Gunung Djati digabungkeun jeung canggih teknologi FFX Jepang. (Ieu teu kudu ngaganti rollers di bagian ngarecahna)

 

 


jéntré produk

Tags produk

Bahan : L245, L360, A53, J55, N80, X42, X46, X52, X56, X60, X65, X70
kaunggulan Equipment:
√ parantos kalayan hasil dijieun badag kelim API garis produksi pipe lempeng Cina urang ku Max OD 720mm
√ Larapkeun kana baja kakuatan tinggi na badag ketebalan
prosés ngabentuk √ ZTF ngahemat roller nepi ka 60%
√ kontrol Electric na adjustment otomatis, precision tinggi, roller tinggi robah speed

model

pipe babak

mm

kakandeleun

mm

spead gawe

m / mnt

 

ERW140

Ф60-Ф140

2.0-5.0

60

Maca deui

ERW165

Ф76-Ф165

2.0-6.0

50

Maca deui

ERW219

Ф89-Ф219

2.0-8.0

50

Maca deui

ERW273

Ф114-Ф273

3.0-10.0

45

Maca deui

ERW325

Ф140-Ф325

4.0-12.7

40

Maca deui

ERW377

Ф165-Ф377

4.0-14.0

35

Maca deui

ERW406

Ф219-Ф406

6.0-16.0

30

Maca deui

ERW508

Ф273-Ф508

6.0-18.0

25

Maca deui

ERW660

Ф325-Ф660

6.0-20.0

20

Maca deui

ERW720

Ф355-Ф720

6.0-22.0

20

Maca deui

 T aliran echnical

Gulung ka luhur → Uncoiler → Straightening tungtung → Flattener → Otomatis-Shear na las → horisontal Accumulator → Jalur UT → Ngabentuk (ZTF) → las HF induksi → Nyoplokkeun Burr éksternal → Nyoplokkeun Burr jero → Burnishing → Online deteksi → kelim annealer → Air cooling → cai cooling → sizing → Cut kaluar → tabel Roll → Flattening test → Ahir-malik jeung chamfering → Hydrostatic test → Pareum-garis UT test → Drifter → inspeksi → timbangan jeung ukuran panjangna → palapis & Printing → paking → Gudang

Catetan: Urang bisa ngarancang jeung rancang pipe pembuatan mesin nurutkeun syarat konsumén '.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!