Square langsung ka alun pipe Mill - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

Square langsung ka alun pipe Mill

Pondok Description:

Hal ieu langsung gulung strip baja tur ngabengkokkeun ka bujur & bentuk rectangular, teras weld ka rengse formasi éta.

 

 


jéntré produk

Tags produk

Ciri na Kaunggulan:
1) Bandingkeun jeung babak ka pasagi & sagi opat cara ngabentuk, cara ieu téh hadé pikeun bentukna di ujung bagian cross, comparatively, semi-diaméter arc jero nyaéta Leutik, sarta penggir nyaeta datar, outlook téh biasa.
2) beban garis sakabeh anu low, hususna sizing bagian.
3) rubak strip baja téh leutik ngeunaan 2.4-3% ti babak ka pasagi & sagi opat, bisa nyimpen meakeun tina bahan baku.
4) Éta adaptasi jalan bending multi-titik, ulah gaya axial na sisi abrasion, ngurangan hambalan ngabentuk bari mastikeun kualitas nu, Samentara éta ngurangan wastage kakuatan sarta roller abrasion.
5) Ieu adaptasi tipe roller nu digabungkeun dina lolobana nangtung, eta nyadar yén salah sahiji susunan roller bisa ngahasilkeun puluhan pasagi & sagi opat pipe kalawan spésifikasi béda, éta ngurangan toko of roller, low biaya ngeunaan 80% on roller, gancang ka elehan bankroll, pondok waktu hiji rarancang produk anyar.

No

model

produk rentang

Ketebalan (mm)

Speed ​​(m / mnt)

1

LW600

60 × 60-150 × 150 70 × 50-200 × 100

1.5-8

20-70

2

LW800

70 × 70-200 × 200 90 × 50-250 × 150

2-10

20-60

3

LW1000

90 × 90-250 × 250 120 × 60-300 × 200

3-12.7

15-50

4

LW1200

120 × 120-300 × 300 140 × 100-400 × 200

4-14

10-40

5

LW1600

170 × 170-400 × 400 200 × 150-500 × 300

4-16

10-30

6

LW2000

200 × 200-500 × 500 250 × 150-600 × 400

4-20

8-20

 Catetan: Urang bisa ngarancang jeung rancang pipe pembuatan mesin nurutkeun syarat konsumén '.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!