ERW273 HF lempeng dilas pipe Produksi Line - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

ERW273 HF lempeng dilas pipe Line Produksi

Pondok Description:

ERW273 frekuensi tinggi ngagiling longitudinal dilas garis produksi pipe / pipa pembuatan mesin / tube dirancang pikeun ngahasilkeun pipa dilas of 114mm-273mm di OD na 3.0mm-10.0mm di ketebalan témbok, kitu ogé pakait pipe pasagi sarta rectangular. 

 

Produk: tabung struktur arsitéktur, low-tekanan tabung cair, tabung sabuk transmisi batubara, tabung drive aci, tabung guardrail, tabung munara footing, mobil tube beam baja jeung produk lianna.

 

kaunggulan Equipment:

prosés ngabentuk √ ZTF ngahemat roller nepi ka 60%

√ Jeung pasagi téhnologi ngabentuk langsung, hiji set tina roller bisa ngahasilkeun sagala ukuran pipe

√ kontrol Electric na adjustment otomatis, precision tinggi, roller tinggi speed robah


jéntré produk

Tags produk

Dasar Émbaran Téknis of dilas pipe Line Produksi

Produk & ngahasilkeun pipe babak 114mm-273mm ketebalan: 3.0mm-10.0mm
Pasagi & tube sagi opat 90mm × 90mm -210mm × 210mm ketebalan: 3.0mm-8.0mm
panjang 6m-12m Panjang kasabaran: ± 3mm
Speed ​​produksi 20-45 m / mnt
kapasitas produksina 40,000ton / taun
pamakeanana barang kapasitas dipasang ngagiling 350 kw
garis Area 120m (panjangna) × 10m (rubak)
pagawe 6-8 pagawe
Bahan atah Karbon Steel coil Karbon baja coil Q235B (ASTM GR · D, σs 230)
rubak 280mm-690mm ketebalan: 2.0mm-8.0mm
coil ID 570-640mm
coil OD Max 1800mm
coil Beurat 15.0t

T aliran echnical

Ngagulung ka luhur → Uncoiling → Shear na las → spiral accumulator → Ngabentuk → las HF induksi → Burr kaluar nyoplokkeun → cooling → sizing → Flying saw → Jalankeun kaluar méja → Inspecting → Packing → Gudang

122

F prosés orming

pipe babak prosés ngabentuk tiis roll roller design alus
prosés ngabentuk ZTF Simpen roller nepi ka 60% na sadar adjustment kontrol listrik
Pasagi & pipe rectangular
Umum babak-ka-kuadrat prosés prosés ngabentuk stabil
Babak ka bujur kalawan turkshead Alus kualitas pipe, ngahontal ketebalan témbok sarua kalayan pipe babak
Prosés langsung ngabentuk kana bentuk kuadrat Hiji set tina roller bisa ngahasilkeun sagala ukuran pipe & sadar kontrol listrik sarta adjustment otomatis

ERW Produk Daptar

model

pipe mm babak

pipe mm kuadrat

ketebalan mm

Gawe bareng spead m / mnt

ERW20

Ф8-Ф20

6 × 6-15 × 15

0.3-1.5

120

Maca deui

ERW32

Ф10-Ф32

10 × 10-25 × 25

0.5-2.0

120

Maca deui

ERW50

Ф20-Ф50

15 × 15-40 × 40

0.8-3.0

120

Maca deui

ERW76

Ф32-Ф76

25 × 25-60 × 60

1.2-4.0

120

Maca deui

ERW89

Ф42-Ф89

35 × 35-70 × 70

1.5-4.5

110

Maca deui

ERW114

Ф48-Ф114

40 × 40-90 × 90

1.5-4.5

65

Maca deui

ERW140

Ф60-Ф140

50 × 50-110 × 110

2.0-5.0

60

Maca deui

ERW165

Ф76-Ф165

60 × 60-130 × 130

2.0-6.0

50

Maca deui

ERW219

Ф89-Ф219

70 × 70-170 × 170

2.0-8.0

50

Maca deui

ERW273

Ф114-Ф273

90 × 90-210 × 210

3.0-10.0

45

Maca deui

ERW325

Ф140-Ф325

110 × 110-250 × 250

4.0-12.7

40

Maca deui

ERW377

Ф165-Ф377

130 × 130-280 × 280

4.0-14.0

35

Maca deui

ERW406

Ф219-Ф406

170 × 170-330 × 330

6.0-16.0

30

Maca deui

ERW508

Ф273-Ф508

210 × 210-400 × 400

6.0-18.0

25

Maca deui

ERW660

Ф325-Ф660

250 × 250-500 × 500

6.0-20.0

20

Maca deui

ERW720

Ф355-Ф720

300 × 300-600 × 600

6.0-22.0

20

Maca deui


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!