ERW32 HF lempeng dilas pipe Produksi Line - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

ERW32 HF lempeng dilas pipe Line Produksi

Pondok Description:

ERW32 frekuensi tinggi longitudinal dilas ngagiling garis produksi pipe / pipa pembuatan mesin / tube dirancang pikeun ngahasilkeun pipa dilas of 10mm-32mm di OD na 0.5mm-2.0mm di ketebalan témbok, kitu ogé pakait pipe pasagi sarta rectangular. 

 

Produk: GI, baja karbon jeung tabung stainless steel pikeun industri metallurgy, konstruksi, transportasi, mesin na kandaraan.

 

√ efisiensi produksi High, speed garis tiasa nepi ka 120m / mnt.

√ High ngahasilkeun, mesin jalan stably dina kecepatan luhur, anu ngaronjatkeun ngahasilkeun produk.

√ wastage Low, Unit wastage lemah sareng ongkos produksina saeutik.

√ akurasi High, kasalahan diameter anu ngan 0,5 / 100 tina OD pipe.


jéntré produk

Tags produk

Dasar Émbaran Téknis of dilas pipe Line Produksi

Produk & ngahasilkeun pipe babak 10mm-32mm                                         ketebalan: 0.5mm-2.0mm
Pasagi & tube sagi opat 10mm × 10mm -25mm × 25mm                  ketebalan: 0.5mm-1.5mm
panjang 6m-12m                                                 Panjang kasabaran: ± 3mm
Speed ​​produksi 20-120 m / mnt
kapasitas produksina 10,000ton / taun
pamakeanana barang kapasitas dipasang ngagiling 50 kw
garis Area 45m (panjangna) × 4m (rubak)
pagawe 6-8 pagawe
Bahan atah Karbon Steel coil Q235B (ASTM GR · D, σs 230)
rubak 36mm-150mm                                        ketebalan: 0.5mm-2.0mm
coil ID 450-520mm
coil OD Max 1200mm
coil Beurat 1.0-1.5t

aliran teknis

Ngagulung ka luhur → Uncoiling → Shear na las → spiral accumulator → Ngabentuk → las HF induksi → Burr kaluar nyoplokkeun → cooling → sizing → Flying saw → Jalankeun kaluar méja → Inspecting → Packing → Gudang

11

prosés ngabentuk

pipe babak prosés ngabentuk tiis roll roller design alus
Pasagi & pipe rectangular  Umum babak-ka-kuadrat prosés prosés ngabentuk stabil
Babak ka bujur kalawan turkshead Alus kualitas pipe, ngahontal ketebalan témbok sarua kalayan pipe babak 

 ERW Produk Daptar

model

pipe mm babak

pipe mm kuadrat

ketebalan mm

Gawe bareng spead m / mnt

ERW20

Ф8-Ф20

6 × 6-15 × 15

0.3-1.5

120

Maca deui

ERW32

Ф10-Ф32

10 × 10-25 × 25

0.5-2.0

120

Maca deui

ERW50

Ф20-Ф50

15 × 15-40 × 40

0.8-3.0

120

Maca deui

ERW76

Ф32-Ф76

25 × 25-60 × 60

1.2-4.0

120

Maca deui

ERW89

Ф42-Ф89

35 × 35-70 × 70

1.5-4.5

110

Maca deui

ERW114

Ф48-Ф114

40 × 40-90 × 90

1.5-4.5

65

Maca deui

ERW140

Ф60-Ф140

50 × 50-110 × 110

2.0-5.0

60

Maca deui

ERW165

Ф76-Ф165

60 × 60-130 × 130

2.0-6.0

50

Maca deui

ERW219

Ф89-Ф219

70 × 70-170 × 170

2.0-8.0

50

Maca deui

ERW273

Ф114-Ф273

90 × 90-210 × 210

3.0-10.0

45

Maca deui

ERW325

Ф140-Ф325

110 × 110-250 × 250

4.0-12.7

40

Maca deui

ERW377

Ф165-Ф377

130 × 130-280 × 280

4.0-14.0

35

Maca deui

ERW406

Ф219-Ф406

170 × 170-330 × 330

6.0-16.0

30

Maca deui

ERW508

Ф273-Ф508

210 × 210-400 × 400

6.0-18.0

25

Maca deui

ERW660

Ф325-Ф660

250 × 250-500 × 500

6.0-20.0

20

Maca deui

ERW720

Ф355-Ф720

300 × 300-600 × 600

6.0-22.0

20

Maca deui


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!