Ngalayang Saw - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

ngalayang Saw

Pondok Description:

Éta parabot mékanis nu dipaké dina mayeng produksi, otomatis pangawasa dibereskeun motong pipa baja, anu mangrupa salah sahiji alat rojongan unsur pikeun garis produksi pipe weld.

Low inersia DC motor ngaliwatan alat transmisi mékanis, ukur, ngitung na nyetir nempo mobil di speed sarua jeung-speed tinggi pipe jalan, teras neukteuk off pipe nu mibanda panjang ditangtukeun.


jéntré produk

Tags produk

ngetik Kauntungannana
Gesekan ragaji (ragaji panas) Ékonomi, ngurangan investasi
ragaji tiis Motong bagian nyaeta kualitas alus, tanpa burrs
panggilingan ragaji Motong bagian nyaeta kualitas alus, tanpa burrs

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!