speed tinggi pipe Mill - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

speed tinggi pipe Mill

Pondok Description:

Tinggi spped ukuranana leutik tepat mesin pipe dilas lempeng ieu husus pikeun manufaktur ukuranana leutik pipe dilas lempeng pikeun industri metallurgy, konstruksi, transportasi, mesin na kandaraan. Nyandak strip baja panjang kalayan rubak tangtu salaku bahan baku, ngahasilkeun pipa baja nurutkeun ukuranana dipénta ku tiis digulung ngabentuk & HF metoda las induktif. speed produksi tinggi, leuwih 120m / mnt, akurasi tinggi, kasalahan diameter anu ngan 0,5 / 100 tina OD pipe.


jéntré produk

Tags produk

√ efisiensi produksi High, speed garis tiasa nepi ka 120m / mnt , jauh leuwih loba tibatan mesin pipe umum.

√ High ngahasilkeun, mesin jalan stably dina kecepatan luhur, anu ngurangan wastage sarta ngaronjatkeun ngahasilkeun produk.

√ wastage Low, efisiensi produksi tinggi na luhur ngahasilkeun nyieun Unit wastage lemah sareng ongkos produksina saeutik.

√ akurasi High, kasalahan diameter anu ngan 0,5 / 100 tina OD pipe . Jauh leuwih akurat ti mesin biasa, nu promotes daya kalapa produksi pipe.

 T aliran echnical

Ngagulung ka luhur → Uncoiling → Shear na las → spiral accumulator → Ngabentuk → las HF induksi → Burr kaluar nyoplokkeun → cooling → sizing → Flying saw → Jalankeun kaluar méja → Inspecting → Packing → Gudang

122

model

pipe mm babak

pipe mm kuadrat

ketebalan mm

Gawe bareng spead m / mnt

 

ERW20

Ф8-Ф20

6 × 6-15 × 15

0.3-1.5

120

Maca deui

ERW32

Ф10-Ф32

10 × 10-25 × 25

0.5-2.0

120

Maca deui

ERW50

Ф20-Ф50

15 × 15-40 × 40

0.8-3.0

120

Maca deui

ERW76

Ф32-Ф76

25 × 25-60 × 60

1.2-4.0

120

Maca deui

ERW89

Ф42-Ф89

35 × 35-70 × 70

1.5-4.5

110

Maca deui

 Catetan: Urang bisa ngarancang jeung rancang pipe pembuatan mesin nurutkeun syarat konsumén '.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!