Multi fungsi Produksi Line - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

Multi fungsi Line Produksi

Pondok Description:

jenis ieu ngagiling bisa ngahasilkeun pipe buleud, pipe pasagi sarta rectangular sarta sababaraha abroach tiis bagian baja digulung

1) ZTF Ngabentuk Téhnologi Dipaké Dina ngahasilkeun Babak pipe

2) Langsung Square Ngabentuk Téhnologi Dina ngahasilkeun Square & rectangular pipe

3) ngahasilkeun bagéan Abroach Tiis digulung Bagéan Steel


jéntré produk

Tags produk

1)  ZTF Ngabentuk Téhnologi  Dipaké Dina Produc ing  Babak pipe
√ Ulah kedah ngarobah molds di bagian ngarecahna, nyimpen ongkos ngeunaan 60% dina rollers
√ Roller ngarobah waktu anu ditegor greatly, bagian ngarecahna teu kudu ngaganti molds na ngan diluyukeun nyaeta ok. Tur eta tiasa motong-handap ngahasilkeun jaman.
√ inténsitas kuli Release.
√ Roll ngabentuk téhnologi, haliber téh béda jeung propitious pikeun X70, N80 strip baja.
√ The strip baja ieu menyimpang na beared langkung alesan, pikeun ngurangan rub antara strip na roller, sarta ogé ngurangan runtah roller nu.
√ Ieu gampang balikkeun tur saluyukeun roller.
2)  Langsung Square Ngabentuk Techn ology  Dina Produc ing  Square & rectangular pipe
√ Bandingkeun jeung babak ka pasagi & sagi opat cara ngabentuk, cara ieu téh hadé pikeun bentukna di ujung bagian cross, comparatively, semi-diaméter arc jero nyaéta Leutik, sarta penggir nyaeta datar, outlook téh biasa.
√ beban garis sakabeh anu low, hususna sizing bagian.
√ The rubak strip baja téh leutik ngeunaan 2.4-3% ti babak ka pasagi & sagi opat, bisa nyimpen meakeun tina bahan baku.
√ Ieu adaptasi teh multi-titik jalan bending, ulah gaya axial na sisi abrasion, ngurangan hambalan ngabentuk bari mastikeun kualitas nu, Samentara éta ngurangan wastage kakuatan sarta roller abrasion.
√ Ieu adaptasi tipe roller nu digabungkeun dina lolobana nangtung, eta nyadar yén salah sahiji susunan roller bisa ngahasilkeun puluhan pasagi & sagi opat pipe kalawan spésifikasi béda, éta ngurangan toko of roller, low biaya ngeunaan 80% on roller, gancang bankroll nu elehan, pondok wanci hiji rarancang produk anyar.
3)  ngahasilkeun bagéan Abroach Tiis digulung Bagéan Steel
Basajan abroach tiis digulung bagian baja kayaning baja channel langsung ngadeg, C ngawangun baja, ngawangun Z baja.

model

pipe mm babak

pipe mm kuadrat

ketebalan mm

Gawe bareng spead m / mnt

 

ERW165

Ф76-Ф165

60 × 60-130 × 130

2.0-6.0

50

Maca deui

ERW219

Ф89-Ф219

70 × 70-170 × 170

2.0-8.0

50

Maca deui

ERW273

Ф114-Ф273

90 × 90-210 × 210

3.0-10.0

45

Maca deui

ERW325

Ф140-Ф325

110 × 110-250 × 250

4.0-12.7

40

Maca deui

ERW377

Ф165-Ф377

130 × 130-280 × 280

4.0-14.0

35

Maca deui

ERW406

Ф219-Ф406

170 × 170-330 × 330

6.0-16.0

30

Maca deui

ERW508

Ф273-Ф508

210 × 210-400 × 400

6.0-18.0

25

Maca deui

ERW660

Ф325-Ф660

250 × 250-500 × 500

6.0-20.0

20

Maca deui

ERW720

Ф355-Ф720

300 × 300-600 × 600

6.0-22.0

20

Maca deui

Catetan: Urang bisa ngarancang jeung rancang pipe pembuatan mesin nurutkeun syarat konsumén '.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!