prosés ngabentuk ZTF

 prosés ngabentuk ZTF

I.  Naon ZTF?
ZTF mangrupakeun jenis téhnologi ngabentuk dikembangkeun ku Zhongtai Company dina taun 2005, anu diserep téhnologi canggih ti duanana domestik jeung internasional, lajeng earn "Téhnologi Juara Award" ku Cina Tiis Ngabentuk Association Steel.
ZTF Karakteristik:
1) Ulah kedah ngarobah molds di bagian ngarecahna, nyimpen ongkos ngeunaan 60% dina gulungan
2) Roll ngarobah waktu anu ditegor greatly, bagian ngarecahna teu kudu ngaganti molds na ngan diluyukeun nyaeta ok. Tur eta tiasa motong-handap ngahasilkeun jaman.
3) inténsitas kuli Release.
4) téhnologi Roll ngabentuk, haliber téh béda jeung propitious pikeun X70, N80 strip baja.
5) The strip baja ieu menyimpang na beared langkung alesan, pikeun ngurangan rub antara strip na roller, sarta ogé ngurangan runtah roller nu.
6) Éta gampang balikkeun tur saluyukeun roller.
 II.  Dimana ieu ZTF dipaké?
 ZTF technology is used in breakdown section and only suit to produce round pipes.
 III. What is breakdown section and what is fin-pass section?
Normally, we part the mills as forming section and sizing section.
The section before guild-frame is forming and the rest part is sizing section.
For ZTF, we divide forming section into breakdown section and fin-pass section. The part after the unit of vertical rolls is fin-pass section and before is breakdown section.
 VI. The development of ZTF technology
 The Comparation Among Four Generations of Our Pipe Forming Technology
  “ZTF-1”, “ZTF-2” , “XZTF-3” and “XZTF-4”

teknologi

ZTF-1

ZTF-2

XZTF-3

XZTF-4

Métode adjustment

padoman

padoman

listrik

listrik

Gulungan di bagian Mecahkeun

Pamakéan nandakeun dasarna umum

Pamakéan nandakeun pinuh umum

Pamakéan nandakeun pinuh umum

Pamakéan nandakeun pinuh umum

Struktur jeung adjustment tina

Puteran Rolls horisontal

Taya Rolls horisontal

Sacara manual ngaluyukeun puteran, lawang & nutup sarta ngangkat tina gulungan luhur, nu gulungan handap muka & nutup kana aci. Sacara manual ngaluyukeun release rusuh atawa Mats adjustable.

Listrik ngaluyukeun puteran, lawang & nutup sarta ngangkat tina gulungan luhur, cara ngadengdekkeun gulungan handap opeing & nutup dina korsi roll. Listrik ngaluyukeun rohangan antara gulungan anu geus dikawasa ku screw.

Listrik ngaluyukeun puteran, lawang & nutup sarta ngangkat tina gulungan luhur. Komputer ngaluyukeun cara ngadengdekkeun tina gulungan handap muka & nutup dina korsi roll, rohangan antara gulungan anu geus dikawasa ku screw

Struktur jeung adjustment of Swiveling nangtung Rolls

Sacara manual ngadalikeun adjustment pikeun lawang & closeing, ngangkat sarta puteran tina kurva gulungan husus.

Sacara manual atawa electromotion ngadalikeun adjustment pikeun lawang & nutup, ngangkat sarta puteran tina kurva gulungan husus.

kontrol listrik nu adjustment pikeun lawang & closeing, ngangkat sarta puteran tina kurva gulungan husus.

Komputer ngadalikeun adjustment pikeun lawang & closeing, ngangkat sarta puteran tina kurva gulungan husus.

Adjustment of Rolls lianna di Sacara kasar Ngabentuk Bagéan

Rollers bakal diganti nalika ngahasilkeun ukuran anyar pipa.

The gulungan kabuka sarta nutup kana aci, sacara manual ngaluyukeun pelepasan rusuh jeung Mats adjustable, ngangkat nu di gulungan luhur.

The gulungan kabuka sarta nutup dina aci atawa roll korsi, sacara manual ngaluyukeun spasi antara gulungan anu geus dikawasa ku screw, anu ngangkat tina gulungan luhur.

The gulungan kabuka sarta nutup dina aci atawa roll korsi. Listrik ngaluyukeun spasi antara gulungan anu geus dikawasa ku screw. Komputer ngaluyukeun ngangkat tina gulungan luhur.

Mikro-adjustment Alat pikeun Sisi nangtung Rolls di Final Ngabentuk na sizing Bagéan

N / A

N / A

nuhun

nuhun

Adjustment pikeun Rolls Posisi

padoman

padoman

padoman

komputer

Nyuhunkeun Electronic Control

saeutik

saeutik

luhur

luhur

Akurasi Rolls Posisi adjustment

luhur

luhur

luhur

luhur

Operasi Loka ngeunaan Rolls posisi adjustment

Jero lapak

Jero lapak

Luar lapak

Luar lapak

Deformasi dina pipe Tepi kosong

alus

alus

leuwih alus

leuwih alus

Formasi keur High Rrecision, High Steel Kelas jeung Kandel Besar pipe

alus

leuwih alus

leuwih alus

leuwih alus

Akurasi pipe

luhur

luhur

luhur

luhur

inténsitas buruh

luhur

luhur

saeutik

pisan low

Waktos for ngagantikeun Rolls

panjang

pendek

pendek

pendek

adjustment online

biasa

biasa

alus

alus

 

model

pipe babak

mm

pipe kuadrat

mm

kakandeleun

mm

spead gawe

m / mnt

 

ERW114

Ф48-Ф114

40 × 40-90 × 90

1.5-4.5

65

Maca deui

ERW140

Ф60-Ф140

50 × 50-110 × 110

2.0-5.0

60

Maca deui

ERW165

Ф76-Ф165

60 × 60-130 × 130

2.0-6.0

50

Maca deui

ERW219

Ф89-Ф219

70 × 70-170 × 170

2.0-8.0

50

Maca deui

ERW273

Ф114-Ф273

90 × 90-210 × 210

3.0-10.0

45

Maca deui

ERW325

Ф140-Ф325

110 × 110-250 × 250

4.0-12.7

40

Maca deui

ERW377

Ф165-Ф377

130 × 130-280 × 280

4.0-14.0

35

Maca deui

ERW406

Ф219-Ф406

170 × 170-330 × 330

6.0-16.0

30

Maca deui

ERW508

Ф273-Ф508

210 × 210-400 × 400

6.0-18.0

25

Maca deui

ERW660

Ф325-Ф660

250 × 250-500 × 500

6.0-20.0

20

Maca deui

ERW720

Ф355-Ф720

300 × 300-600 × 600

6.0-22.0

20

Maca deui


waktos pos: Méi-29-2018
WhatsApp Online Chat!