parusahaan urang

Zhongtai Grup ngadeg di 2000, locates di Shijiazhuang. Kami hiji ISO9001 Certified pipe pembuatan mesin sarta tiis digulung bagian baja ngabentuk produsén mesin, perusahaan reputed di Cina urang Industri pipe pembuatan kalayan kapasitas badag produksi, anu téhnologi canggih tur saing kuat, salah sahiji direksi eksekutif Cina Tiis-kabentuk Association Struktur Steel sarta salah sahiji luhur merek pembuatan mesin sapuluh pipe Cina urang. Aya tilu pausahaan cabangna mungguh ngalakonan ngembangkeun teknologi, pamrosésan produksi jeung manufaktur kapang. Aréa tutuwuhan 67000m 2 , kalawan machining, perlakuan panas sarta assembly tutuwuhan.

11


WhatsApp Online Chat!