Kamampuh produksi

Kami husus dina ngarancang jeung manufaktur ERW pipe pembuatan mesin, speed tinggi ngagiling pipe precision, ngagiling pipe API, tiis digulung bagian muka jalur produksi baja, stainless steel dilas pipe nyieun mahcine, slitting garis, jsb. kami geus hasil dimekarkeun Φ20-Φ720 frekuensi tinggi garis lempeng dilas produksi pipe, LW100-LW2200 multi-fungsi tiis digulung bagian baja / dilas garis produksi pipe, ZJ100-ZJ2200 slitting garis, jsb

 

3


WhatsApp Online Chat!