Roller na spacer - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

Roller na spacer

Pondok Description:

Dipaké pikeun roll ngabentuk tina tabung baja. susunan husus tina rollers bisa dipaké ngabengkokkeun baja strip kana tabung baja tina diameter anu diperlukeun.

Bahan: GCr15 atanapi Cr12 atanapi Cr12MoV

Karasa roller: HRC58-62

Deepness of quench hardening: ≥ 10mm

Roughness beungeut: Ra≤0.8um


jéntré produk

Tags produk

Dipaké pikeun roll ngabentuk tina tabung baja. susunan husus tina rollers bisa dipaké ngabengkokkeun baja strip kana tabung baja tina diameter anu diperlukeun.

Bahan: GCr15 atanapi Cr12 atanapi Cr12MoV

Karasa roller: HRC58-62

Deepness of quench hardening: ≥ 10mm

Roughness beungeut: Ra≤0.8um


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!