Geser na Welder - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

Geser na Welder

Pondok Description:

Geser & Welder ieu dipaké pikeun parallelly motong buntut tina strip nu geus ngan Isro kana accumulator, sarta kapala strip datang kaluar tina uncoiler, lajeng weld aranjeunna duaan.


jéntré produk

Tags produk

ngetik geser Tipe  tipe centering tipe las
Manual geser & las manual padoman padoman padoman
geser hidrolik & las manual hidrolik padoman padoman
geser hidrolik & las otomatis hidrolik padoman otomatis
Otomatis geser & las otomatis otomatis otomatis

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!