Slitting garis - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

garis Slitting

Pondok Description:

garis Slitting utamana dipaké pikeun sesela jinis strip baja lega kana rubak tangtu lajeng recoil aranjeunna pikeun minuhan pamenta rupa prosedur pikeun pipe dilas tur tiis digulung produksi bagian baja.


jéntré produk

Tags produk

Prosés produksi Slitting Line
loading coil → Uncoiling → leveling → motong Kepala jeung Tamat → Circle Shear → Slitter Tepi Recoiling → Accumulator → Steel Kepala na Tungtung Bending → misahkeun → Tensioner → Coiling Mesin

No model Roll Width (mm) Ketebalan (mm) Motong Speed ​​(m / mnt)
1 ZJ1000 500-1000 0.18-1.5 80-100
2 ZJ1250 900-1250 0.5-2 50-90
3 ZJ1500 1000-1500 1.8-4 40-80
4 ZJ1600 1000-1600 2-6 30-70
5 ZJ1600 1000-1600 4-10 20-70
6 ZJ1600 1000-1600 4-12.7 20-60
7 ZJ1800 1000-1800 5-14 15-60
8 ZJ2000 1200-2000 6-16 12-50

 Catetan: Urang bisa ngarancang jeung rancang garis slitting nurutkeun sarat customer urang.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!