Padet kaayaan welder - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

Padet welder kaayaan

Pondok Description:

pamakéan:

Hal ieu dipaké pikeun janten Unit kinerja-panas tinggi dikawasa ku komputer pikeun las pipe baja.

 

Struktur jeung karya prinsip:

Sakabeh susunan solid welder HF kaayaan ngandung of rectifying kabinét, inverter sarta kabinét output, kumaha nyambungkeun serat optik, ditutup Sistim loop cooling cai, konsol operator sentral, alat adjustment mékanis, jsb;


jéntré produk

Tags produk

kakuatan las (kw) Pipe OD (mm) Ketebalan (mm) Ngagawekeun Speed ​​(m / mnt)
100 10-50 0.3-2.0 ≤120
200 32-76 1.0-3.0 ≤120
250 32-76 1.0-4.0 ≤120
300 45-114 1.5-4.5 ≤90
400 45-165 1.5-4.5 ≤80
500 76-219 2.0-6.5 ≤80
600 76-273 3.0-9.0 ≤60
800 89-325 4.0-12.7 ≤50
1000 165-610 6.0-19.0 ≤30

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!