Straightening mesin - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

Straightening mesin

Pondok Description:

Straightening mesin ieu mangrupa parabot pagawean pikeun lempeng kelim dilas garis produksi pipe frékuénsi luhur, nu geus dipaké pikeun ngalempengkeun pipa baja jeung ngaleungitkeun stres jeung bending sanggeus pipa baja ngabentuk na las.


jéntré produk

Tags produk

Straightening mesin ieu mangrupa parabot pagawean pikeun lempeng kelim dilas garis produksi pipe frékuénsi luhur, nu geus dipaké pikeun ngalempengkeun pipa baja jeung ngaleungitkeun stres jeung bending sanggeus pipa baja ngabentuk na las.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!