Uncoiler na Straightener - Cina Shijiazhuang Zhongtai pipe

Uncoiler na Straightener

Pondok Description:

uncoiler mangrupa Unit konci dina jalur keur ngagiling, Hayu urang utamana dipaké pikeun ngarojong kana coil strip na bareng jeung straightener tungtung, eupan strip kana flattener nu


jéntré produk

Tags produk

ngetik ngembangna tipe Straightening sirah Flattener
Mékanis Double-panangan uncoiler padoman N / A N / A
Hidrolik ganda-panangan uncoiler hidrolik N / A N / A
Hidrolik-panangan tunggal uncoiler hidrolik N / A N / A
Hidrolik single-congcot uncoiler hidrolik nuhun nuhun
Hidrolik ganda-congcot uncoiler hidrolik nuhun nuhun

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!