• banner02-01
  • banner03-02

Zhongtai  Zgjidhja

Ne ofrojmë të prodhimit të cilësisë, paketimit, transportit dhe instalimit të shërbimeve.

Rreth kompanisë

Zhongtai Group është themeluar në vitin 2000. Ka tre kompani filial respektivisht të kryejë zhvillimin e teknologjisë, përpunimin e prodhimit dhe prodhimit myk.

Kontakt Zhongtai

Për pyetje në lidhje me produktet tona apo çmimores, ju lutem të lënë email-it tuaj për ne dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.
WhatsApp Online Chat !